Additional menu

Gratis voorstelling voor vrijwilligers sportverenigingen

  Bent u vrijwilliger bij een sportvereniging in de gemeente Littenseradiel? Dan bent u van harte welkom bij de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo’ op woensdag 11 oktober 2017 in Easterein.

  ‘Dat schiet lekker op zo’
  ‘Dat schiet lekker op zo’ is een voorstelling over hoe we ervoor kunnen zorgen dat de prestaties verbeteren en de club sterker wordt. In de voorstelling, met een lach en een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes… De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. De reacties zijn zeer enthousiast.

  Waar en wanneer?
  De voorstelling voor vrijwilligers is op woensdag 11 oktober 2017 in de kantine van de Skoalleseize in Easterein (Hôfsleane 18, 8734 HN). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

   

  X