Additional menu

Kaartverkoop Freule voor leden K.F. Wommels

  Beste leden van de K.F. Wommels,

  Afgelopen weken zijn de ledenkaarten weer langs de deuren gegaan en hebben we het nodige geïnformeerd omtrent de kaartverkoop voor de Freule. Helaas heeft de realiteit ons alweer ingehaald m.b.t. coronamaatregelen. Helaas is het hierdoor NIET meer mogelijk om alleen land-/entreekaarten te kopen voor de Freule. De oorzaak hiervan is dat er alleen zitplaatsen toegestaan zijn op de Freule (bank- of zitplaatsen). Wilt u als lid van de K.F. Wommels wel verzekerd zijn van een plek op de Freule doet u er verstandig aan om a.s. vrijdag om 09.00 kaarten te bestellen voor de Freule partij via: www.defreulepartij.nl . Door de kortingscode welke vermeld staat op uw ledenkaart in te voeren bij het bestellen van de tickets ontvangt u de korting t.w.v. een entreekaart. Stichting de Freule gaat ervan uit dat er op de dag zelf geen bank- en/of tribunekaarten meer worden verkocht.

  Naast dat u in het bezit moet zijn van een kaart voor de Freule partij heeft u ook een QR-code nodig vanuit de corona check app. Deze code kan via de corona check app worden getoond aan de ingang of via een uitgeprinte versie (zie https://coronacheck.nl/nl/ voor vragen).

  Als laatste willen wij jullie verzoeken om de site van de Freule partij in de gaten te houden in de dagen voorafgaand van de Freule. We hebben immers gezien dat maatregelen in een kort stukje tijd kunnen veranderen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur K.F. Wommels

  X