Additional menu

Nijs fan de penningmeester

  • nieuws van de penningmeester_0

Beste leden,

Het kaatsseizoen verloopt dit jaar anders dan normaal. ​Ook voor ons als bestuur van de KF Wommels is dit vreemd ‘opstarten’.  Normaal gesproken hadden we vanaf mei (bijna) elk weekend wel een wedstrijd in de agenda staan.

​We moeten roeien met de riemen die we hebben. Gelukkig hebben we inmiddels de trainingen, competitie en de eerste ledenwedstrijd  van de jeugd mogen organiseren. Daarnaast is ook het competitiekaatsen van de senioren, op een aangepaste manier, opgestart. ​Hoe het verder dit seizoen komt, is nog afwachten. De gemeenten en de Veiligheidsregio Fryslân hebben besloten dat er op dit moment nog geen ledenpartijen voor senioren georganiseerd mogen worden. Volgens de huidige adviezen is dit vanaf 1 september 2020 wel weer mogelijk.

Wij als bestuur hopen natuurlijk dat we voor de senioren zo snel mogelijk weer meer kunnen gaan organiseren op het kaatsveld. Echter moeten we het de komende tijd nog doen met de (populaire) competitieavonden; de afgelopen week waren er maar liefst 45 kaatsers aanwezig! Hier zijn we erg blij mee!

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent de adviezen over het kaatsen, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten.

In onderstaande link vindt u de KNKB nieuwsbrief van juni 2020:
https://www.knkb.nl/?pageid=17732

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
KF Wommels

X